Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Η Moore Stephens ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1963 από τον κ. Δαμιανό Κωνσταντίνου ο οποίος επιλέχθηκε από την Moore Stephens Λονδίνου για να ανοίξει ένα από τα πρώτα γραφεία της, εκτός Αγγλίας, ώστε να εξυπηρετήσει τους Έλληνες πελάτες της.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 50 ετών, η Moore Stephens A.E. έχει συμβάλει καθοριστικά στην εξέλιξη των λογιστικών, ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Η εμπειρία που έχει συσσωρεύσει είναι μοναδική μιας και η εταιρία ασχολείται από την ίδρυσή της, τόσο με τα Διεθνή όσο και με τα Ελληνικά δεδομένα, κυρίως στον κλάδο της ναυτιλίας αλλά και στα ΜΜΕ, τον τουρισμό και άλλους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας.

Φιλοσοφία

Δίνουμε μεγάλη σημασία στη σωστή και έγκαιρη επικοινωνία και το λύσιμο των όποιων προβλημάτων με γρήγορο τρόπο και γι’ αυτό οι πελάτες έχουν πάντοτε πρόσβαση σε υψηλόβαθμα στελέχη του γραφείου, τα οποία είναι μέλη των κέντρων αποφάσεων του γραφείου μας.

Τεχνογνωσία και Στελέχη

Οι ποιοτικές μας διαδικασίες είναι εναρμονισμένες με τις διεθνείς πρακτικές του επαγγέλματος αλλά και η κουλτούρα της εταιρίας είναι τέτοια που ευνοεί τη συνεχόμενη διαβούλευση μεταξύ του προσωπικού, ανεξάρτητα βαθμίδας, ώστε ένα δύσκολο θέμα να λυθεί αποτελεσματικά.

Η ποιότητα, ο χαρακτήρας και οι γνώσεις του προσωπικού και των στελεχών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος πάνω στον οποίο στηρίζεται η φιλοσοφία της εταιρίας μας. Κατά τη διάρκεια των 50 ετών, έχουν απασχοληθεί στο γραφείο μας εκατοντάδες ανθρώπων, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν και αποτέλεσαν με τη σειρά τους ικανά στελέχη στην αγορά.

Τεχνολογία και Υποδομές

Πέραν των διαδικασιών, το γραφείο μας βασίζεται στην τεχνολογία και επενδύει συνεχώς σε μηχανογραφικές υποδομές. Έχουμε μηχανογραφήσει μεγάλα τμήματα της εργασίας μας και έχουμε πρόσφατα βραβευτεί με το 2016 Lloyd's List Intelligence BIG DATA Award, για το OpCost, το μοναδικό εργαλείο για την συγκριτική ανάλυση λειτουργικών εξόδων πλοίων, που είναι αποκλειστικότητα της Moore Stephens.

Διεθνές Δίκτυο

Η Moore Stephens είναι μέλος του διεθνούς δικτύου ελεγκτικό-λογιστικών εταιριών Moore Stephens International, που αποτελείται από νομικά ανεξάρτητες μεταξύ τους εταιρίες και έχει παρουσία σε πάνω από 100 χώρες του κόσμου.