Ναυτιλία

Moore Maritime Index 2020

Το Moore Maritime Index "MMI", μια βάση δεδομένων που περιλαμβάνει τα λειτουργικά κόστη και τα έσοδα από περισσότερα από 1,500 πλοία, έχει ενημερωθεί και είναι διαθέσιμη με τα δεδομένα του 2019.

Capital Link Forum - οι απόψεις των νεαρών στελεχών μας

Δίνουμε έμφαση στην εξοικείωση του προσωπικού μας με σημαντικά ζητήματα της ναυτιλίας. Η τελευταία μας πρωτοβουλία έδωσε την ευκαιρία σε οκτώ νέους επαγγελματίες μας να συμμετάσχουν στο Capital Link Greek Shipping Forum που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτό το έτος και στη συνέχεια να μοιραστούν τις απόψεις τους για αυτά που άκουσαν.

Η Πηνελόπη Κασανή στο Δεύτερο Συνέδριο Εταιρικής Διακυβέρνησης

Η Πηνελόπη Κασανή, Governance Risk & Compliance Partner στη Moore Greece συμμετείχε πρόσφατα στο 2ο Συνέδριο Εταιρικής Διακυβέρνησης και είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τις απόψεις της για τον τρόπο με τον οποίο η ναυτιλιακή χρηματοδότηση επηρεάζεται από τους παράγοντες ESG.

NafsLive | Συνέντευξη του Κώστα Κωνσταντίνου

Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος στη Moore Greece και επικεφαλής του ναυτιλιακού τομέα στο παγκόσμιο δίκτυο της Moore Global, παραχώρησε συνέντευξη στη ΝΑΥΣ όπου είχε την ευκαιρία να αναλύσει αρκετά επίκαιρα θέματα.

Moore Maritime Index: Shipping trends based on the fleet size

Η έκθεση Moore Maritime Index: Shipping trends based on the fleet size εστιάζει στη μελέτη των πιθανών τάσεων και συσχετισμών μεταξύ των λειτουργικών εξόδων, του καθαρού εισοδήματος, της ηλικίας και της χωρητικότητας του πλοίου, και του μεγέθους του στόλου.
  • 1
  • παρουσίαση αποτελέσματα 1 έως 6 από 6